Stiri Cupa României Masculin

Amedeo Casale și Porter Troupe, prestații prin care au apropiat Craiova de Final Four-ul Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.03.2019

SCM U Craiova a fost aproape de o revenire spectaculoasă în manșa secundă a sferturilor de finală a Cupei României. După ce în partida tur au decat cu scorul de 89-74, oltenii s-au impus în propria arenă cu 79-66 și a beneficiat de o ultimă aruncare, care dacă era reușită îi trimitea în Final Four.

Amedeo Casale a fost cel mai eficient jucător al gazdelor. Tânărul U23 a evoluat timp de 37 de minute și a totalizat 13 puncte, 9 recuperări, 2 intercepții, 2 capace și o pasă decisivă. Casale a înscris 5/8 de la 2 puncte și 1/3 de la 3 puncte iar fără posesie pierdută a înregistrat un indice al eficienței de 22 unități și 17 la capitolul „+/-”.

Porter Troupe a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 18 puncte, pe lângă care a adăugat 7 recuperări și o pasă decisivă. Americanul a marcat 4/7 de la 2 puncte, 3/8 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere pentru 17 unități la eficiență și 11 la capitolul „+/-”, în 32 de minute jucate.

La formația din Craiova s-au mai remarcat Vladislav Koreniuk cu 14 puncte, Morris Curry cu 13 puncte și Igor Mijajlovic cu 10 puncte.

foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!