Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Americanii din Liga Națională, despre noul sezon NBA

Mara Mihăilescu, David Istrate, Andrei Ilie

Mara Mihăilescu, David Istrate, Andrei Ilie
17.10.2018

nba 2018/2019 romania

Noul sezon NBA a început miercuri seara și pentru că baschetul din liga profesionistă nord-americană este cel mai important produs al acestui sport, am decis să întrebăm mai mulți jucători americani din Liga Națională de Baschet Masculin despre preferințele lor în materie de NBA.

Astfel, 11 sportivi de peste ocean legitimați în România ne-au răspuns la un Q&A rapid, cu privire la echipa lor favorite, jucătorul preferat și pe cine văd favoriți la câștigarea titlului:

Tony Easley (U-BT Cluj) – Echipa mea favorită e Golden State Warriors, sunt fan înfocat (eng. „diehard”) Kevin Durant

Kyndall Dykes (U-BT Cluj) – Nu țin cu nicio echipă. În schimb mă uit la meciurile și rezumatele echipelor unde joacă prieteni de-ai mei.

Porter Troupe (SCM U Craiova) – Echipa mea favorite e Philadelphia 76ers. Golden State Warriors vor câștiga cu siguranță. Nu am un jucător favorit dintre cei actuali. Poate Steph Curry sau Kyrie Irving. În schimb, sunt mare fan Allen Iverson.

nba 2018 2019 romania

Tony Bishop (BCM U FC Argeș Pitești): Echipa mea preferată din NBA sezonul acesta va fi cu siguranță LA Lakers, pentru că sunt un foarte mare fan Lebron James. Sunt nerăbdător să văd care va fi impactul lui asupra echipei. Este un jucător polivalent și o prezență impunătoare pe teren, un jucător care își motivează mereu coechipierii și îi face să fie mai buni. Realistic vorbind, Golden State Warriors vor câștiga, cel mai probabil, campionatul. Au cea mai bună echipă, campioni ani la rând, iar acum, după ce l-au adus în lot și pe Cousins vor fi de neoprit. Aproape că se poate spune că trișează.

Jason Boone (SCM U Craiova): „Echipa mea preferată va fi întodeauna New York Knicks. Asta e problema când ești din New York *râde*. Însă cred in continuare că LeBron James este cel mai bun jucător. E capabil să facă absolut orice in teren și, in același timp, sa facă totul să pară extrem de ușor. Cred că Anthony Davis este si el foarte aproape de a fi cel mai bun jucător din NBA, iar cel pe care il urmăresc întodeauna jucând cu cea mai mare plăcere e Giannis. Dar, din păcate, deși urăsc să spun asta, cred că cei de la Golden State Warriors vor câștiga din nou. Au prea multe piese care merg perfect împreună.Deci, doar dacă nu au parte de anumite accidentări mai grave sau altă echipa va face un transfer impresionant, cred că vor câștiga încă un titlu.“

philmore nba 2018 2019

Isaiah Philmore (CSU Sibiu): Echipa mea preferată este Los Angeles Lakers. Sunt un mare fan LeBron.

Kevin Hardy (CSU Sibiu): Echipele mele favorite sunt Lakers și Pelicans. Lakers pentru că țin cu ei de când eram mic și Pelicans pentru că sunt echipa din statul meu natal.

Randal Falker (CSU Sibiu): Nu am avut niciodată o echipă favorită, dar țin mereu cu cea care este văzută cu a doua șansă (eng. „underdog”).

Monyea Pratt (CSU Sibiu): De când s-a retras Kobe Bryant, nu am avut o echipă preferată, în adevăratul sens al cuvântului. Țin cu Warriors pentru că țin cu oricine înafara lui LeBron *râde*. De fapt, admir jocul celor de la Warriors pentru că este unul foarte generos, în echipă, toți joacă unul pentru celălalt.

Kris Richard (CSM CSU Oradea): Echipa mea favorită este San Antonio Spurs, baschetbalistul din NBA de care îmi place cel mai mult este CJ McCollum, în timp ce favoriți la titlu îi văd pe cei de la Golden State Warriors.

Marcus Ginyard (CSM CSU Oradea): Echipa mea preferată este Washington Wizards, pentru că este din orașul meu natal. Kyrie Irving este jucătorul meu preferat, dar îi văd pe cei de la Warriors ca fiind pincipalii candidați la titlu.

*foto: nba.com/ facebook BCM U FC Argeș Pitești / Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!