Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Amical de gală pentru Steaua CSM Eximbank

Eduard Popa

Eduard Popa
13.09.2017

steaua rosie belgrad steaua csm eximbank

Steaua CSM Eximbank București a evoluat marți într-un amical de gală la Belgrad, în compania celor de la Steaua Roșie. Gazdele s-au impus cu 100-70.

În primul sfert steliștii s-au impus cu 25-22. A urmat apoi însă dominația ex-iugoslavilor, care s-au impus în următoarele acte cu 26-13, 21-19 și 31-13.

Luka Lapornik a fost cel mai bun marcator al steliștilor. El și-a trecut în cont 15 puncte, 3 pase decisive și 3 recuperări, în timp ce Brandon Taylor a reușit 13 puncte și 6 pase decisive, iar Dragan Zekovic a contribuit și el cu 11 puncte. La sârbi s-au remarcat Feldeine, cu 24 puncte și și Milko Bjelica, cu 19 puncte.

Este al treilea amical disputat de Steaua în cantonamentul de la Zlatibor, după victoria în fața echipei locale, KK Zlatibor, scor 81-66, și egalul cu Bursaspor, scor 61-61. 

steaua-steaua rosie belgrad baschet

*foto: facebook Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!