Stiri

Ana Ferariu a jucat 18 minute în finala CAA în NCAA

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.03.2018

Formația Anei Ferariu a disputat astăzi finala conferinței din care face parte în NCAA. Drexel Dragons a întâlnit campioana en-titre, Elon Phoenix. A fost 57-45 pentru Elon în meciul disputat la Daskalakis Athletic Center, din Philadelphia.

Drexel Dragons a pornit ca favorită în play-off-ul conferinței din care face parte, Colonial Athletic Association (CAA), după ce a câștigat sezonul regulat. În play-off au fost victorii cu UNC Wilmington, scor 71-41, și cu Universitatea din Delaware, 58-53 după prelungiri. De partea cealaltă, Elon a trecut de William&Marry în primul tur, cu 67-50, iar în semifinale a fost 76-53 cu James Madison.

Campioana en-titre a luat un avans important încă din startul partidei și conducea la prima pauză cu 18-9. Avansul a crescut cu un punct în sfertul secund, astfel că la jumătatea partidei scorul era 27-17. Elon și-a mărit avantajul după pauză, adjudecându-și sfertul trei cu un parțial de 22-14. Drexel Dragons a avut o revenire în ultima perioadă de joc și s-a apropiat la 6 puncte de adversare, dar acestea s-au distanțat din nou pe final și s-au impus cu 57-45.

Ana Ferariu a jucat 18 minute, cel mai mult dintre jucătoarele venite de pe bancă. A intrat prima dată la jumătatea primului sfert. Românca a contribuit cu 2 recuperări și o pasă decisivă, amenințând coșul o dată. În al doilea sezon alături de Drexel, Ana Ferariu a jucat în 32 de partide, având medii de 12.3 minute, 3 puncte/meci, 1.8 recuperări, 0.8 pase decisive și 0.5 intercepții.

Elon Phoenix a câștigat un loc automat în NCAA National Championship. Final 4-ul acestui eveniment va avea loc în Columbus, Ohio, la finalul acestei luni.

*foto: Greg Carroccio

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!