Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ana Radovic a ajuns la o înțelegere cu Olimpia Brașov

Valentin Todea

Valentin Todea
19.02.2018

Olimpia Brașov se întărește cu o jucătoare din campionatul intern înaintea turneului final al Cupei Romaniei si al grupei 1-5 din Liga Națională. Astfel, centrul Ana Radovic este noua achiziție a trupei de sub Tâmpa.

În vârstă de 27 de ani, sârboaica vine de la CSU Alba Iulia, echipă pentru care a avut în acest sezon medii de 13 puncte, 8.4 recuperări, 1.9 pase decisive și o intercepție în 14 partide în campionat, fiind una dintre piesele de bază ale grupării din Cetatea Unirii.

Radovic are o vastă experiență în întrecerile europene, jucând până acum în Serbia, Lituania, Muntenegru, Rusia, Belgia, Elveția si Franța înainte de venirea în țara noastră. În stagiunea precedentă, pivotul a evoluat în liga a 2-a din Hexagon la Cote d`Opale Basket Calais.

Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!