Stiri

Anadolu Efes Istanbul s-a calificat în Final Four-ul Euroligii

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2019

Anadolu Efes este ultima echipă calificată în Final Four-ul Euroligii masculine. Formația de pe Bosfor a reușit să câștige meciul decisiv de pe teren propriu din seria cu FC Barcelona, scor 80-71.

Catalanii au început mai bine partida decisivă și au câștigat primul sfert cu scorul de 28-23. Elevii lui Svetislav Pesic nu au rezistat însă foarte mult la conducere, iar Anadolu a replicat cu un parțial de 24-14 în actul secund. După revenirea de la cabine, a urmat un sfert trei echilibrat cu puține puncte marcate dar tot cu gazdele la timonă. Elevii lui Ergin Ataman s-au desprins la o diferență formată din două cifre în startul actului decisiv. Barca nu a cedat dar fostul catalan, Adrien Moerman, i-a răpus cu o triplă.

Shane Larkin și Adrien Moerman au fost cei mai buni marcatori de la Anadolu Efes, cu 18 puncte fiecare. James Anderson și Rodrigue Beaubois au înscris fiecare câte 11 puncte fiecare. Vasilije Micic a încheiat cu 10 puncte și 10 pase decisive.

Chris Singleton și Thomas Heurtel au totalizat câte 12 puncte fiecare. Ante Tomic a încheiat cu 10 puncte.

În Final Four-ul de la Vitoria-Gasteiz, Anadolu Efes se va duela în semifinale cu Fenerbahce Istanbul. În cealaltă semifinală vor evolua CSKA Moscova și Real Madrid.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!