Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anca Șipoș s-a transferat în Franța

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.08.2015

Anunțată oficial în această vară de CS Phoenix Galați, ca fiind noul transfer al echipei feminine de baschet, Anca Șipoș a ajuns în cele din urmă în Franța, la BC Montbrison, o formație ce evoluează în liga a 2-a a Hexagonului. Mutarea a fost posibilă deoarece sportiva a semnat un contract cu gruparea de la malul Dunării, însă nu și cererea de transfer către Phoenix Galați.

În urma aspectului speculat de sportivă, gruparea din Franța a solicitat Federației Române de Baschet cartea verde, documentul fiind remis formației BC Montbrison. Ulterior, de știrea transferului a aflat și președintele Florin Nini, acesta afirmând că Anca Șipos „a dat dovadă de lipsă de caracter”, într-o declarație acordată publicației viața-liberă.ro. Pentru a acoperi plecarea sportivei, conducerea clubului a bătut palma cu Romina Filip.

Ultimele trei sezoane le-au găsit pe extrema în vârstă de 29 de ani la CST Alexandria. În stagiunea precedentă sportiva ce măsoară 1.84 a înregistrat medii de 8 puncte, 3.3 recuperări, 2.1 pase decisive și 7.6 unități la eficiență în 31 de meciuri susținute.

Anca Șipoș este a 3-a sportivă ce va evolua în Franța, după Alina Crăciun și Andra Ionescu. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!