Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuţa Stoenescu: „Nu asta este diferenţa dintre Arad şi noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.09.2014

CSM Târgovişte şi-a adjudecat primul meci al sezonului competiţional 2014-2015 şi implicit trofeul Supercupei României. Campioana en-titre a trecut în Arena de Baschet din Bucureşti de ICIM Arad cu un categoric 97-67. 

Ancuţa Stoenescu, una dintre principalele arme ale antrenorului Dan Fleşeriu, a vorbit pentru TotalBaschet despre acest prim meci al stagiunii. 

„Trebuie să recunosc că este un sentiment frumos să începi activitatea unui nou sezon cu o victorie şi nu una oarecare, ci în prima ediţie a Supercupei României. Aradul are o echipă bună, o echipă imprevizibilă în opinia mea, care poate să prindă o seară de excepţie sau o seară dezastruoasă ca în acest prim meci. Părerea mea este că, nu asta este diferenţa dintre Arad şi noi, dar cu siguranţă noi avem o echipă mai valoroasă şi mă bucur că marţi chiar am demonstrat asta”, a mărturisit sportiva.

De asemenea, Stoenescu a spus în câteva cuvinte care sunt aşteptările sale cu privire la ediţia de campionat 2014-2015. 

„Având în vedere că am terminat campionatul pe locul 1 acest lucru ne obligă într-un fel la o prestaţie cel puţin la fel de bună ca şi sezonul precedent, de ce nu şi mai bună”, a concluzionat aceasta. 

În confruntarea din Supercupă cu Arad, Ancuţa a jucat 24 de minute, timp în care a strâns 11 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, o intercepţie, o minge perdută şi 9 în dreptul eficienţei. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!