Stiri

Andelko Mandic va antrena în prima ligă din Ungaria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.06.2017

Andelko Mandic este noul antrenor al formației Szedeak Szeged. Anunțul a fost făcut de clubul din prima ligă maghiară prin intermediul site-ului oficial.

În stagiunea precedentă, antrenorul sârb în vârstă de 40 de ani s-a aflat pe banca Politehnicii Iași în Liga I. El a pregătit formația moldavă în prima parte a sezonului, după care a fost înlocuit de John Tsirogiannis.

Andelko Mandic a mai pregătit în țara noastră pe SCM U Craiova și BCM U Pitești. În cariera s-a de antrenor el mai antrenat în Ungaria pe Falco Szombathely și în Slovacia pe Komarno.

Szedeak Szeged a terminat sezonul trecut abia pe poziția a 9-a cu un bilanț de 18 victorii și 16 înfrângeri, ratând astfel playoff-ul. La formația maghiară au evoluat în stagiunea precedentă patru jucători care au trecut prin România, Marko Boltic, Andrija Ciric, Ivan Lilov și Nenad Sulovic.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!