Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andra Mandache: „Chiar dacă au ramas doar cu 2 străine, joacă cu foarte multă încredere”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.03.2018

CSM Satu Mare și SCM Timișoara se întâlnesc astăzi în primul meci al seriei din turul 1 de play-off. Căpitanul sătmărencelor, Andra Mandache, a prefațat acest duel pentru site-ul nostru.

„Cred că Timișoara, chiar dacă au ramas doar cu 2 străine, joacă cu foarte multă încredere, ca echipă, drept dovadă meciurile din Cupa României unde au avut prestații foarte bune. În turneele 1-5 cred că toate echipele au încercat să își consolideze poziția. Au fost meciuri bune, puternice și tensionate! Acum ne pregătim toți să începem play off-ul, deci intrăm practic pe ultima 100 de metri!”, ne-a declarat Andra Mandache.

Andra Mandache are medii de 15.8 puncte, 4.9 recuperări și 2.7 pase decisive în această ediție de campionat. A jucat 38:10 minute/meci în 18 partide, cu 15.6 eficiență medie.

Sătmărencele au în continuare 5 străine în lot și își doresc să ajungă în finală, în timp ce SCM Timișoara a rămas cu doar două straniere, Lloyd și Burdgess. În această formulă, timișorencele au reușit să se califice în semifinalele cupei, în fața unei echipe cu cinci straniere.

Partida dintre CSM Satu Mare și CS SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 18.

*foto: Sport Pictures flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!