Stiri

Andrada Csender a arbitrat pentru a doua oară în Final Four-ul Euroligii feminine

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.04.2018

În acest weekend s-a desfășurat la Sopron, Ungaria, Final Four-ul Euroligii feminine. La turneul final final al celei mai importante competiții europene intercluburi din baschetul feminin a luat parte și Andrada Csender. Arbitrul FIBA originar din Mediaș a condus finala mică în care s-au duelat Dynamo Kursk și Yakin Dogu Universitesi.

Din brigadă de arbitri, alături de Andrada Csender, au mai făcut parte Yohan Rosso (Franța) și Martin Horozov (Bulgaria). Comisarul acestei partide a venit din Germania, în persoana lui Winfired Gintschel.

Finala mică a Euroligii feminine – ediția 2017/2018 a fost câștigată de Dynamo Kursk cu scorul de 87-82. Sonja Petrovic a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 24 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Natalia Zhedik a marcat 18 puncte pentru formația învingătoare, Maria Vadeeva 16, iar Nnemkadi Ogwumike 12. Eline Eldebrink a fost principala remarcată de la Yakin Dogu Universitesi cu 21 de puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări.

Finala mare a Euroligii feminine se va desfășura între UMMC Ekaterinburg și Sopron Basket. Partida va avea loc în această seară (22.04) cu începere de la ora 21:00. Finala mare poate fi urmărită AICI.

Pentru Andrada Csender este al doilea sezon  când face parte din corpul de arbitri la Final Four-ul Euroligii feminine. În 2016, ea a arbitrat tot finala mică a competiției dintre Fenerbahce Istanbul și USK Praga. În cariera sa, Andrada a oficiat și la alte evenimente baschetbalistice importante, printre care amintim: Finala EuroCup Women 2014, EuroBasket Women 2017,  Universiada din 2017 dar și la multe campionate  europene la nivel juvenil.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!