Stiri

Andrada Csender a condus o partidă din cadrul Final Four-ului Euroligii feminine

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2016

Andrada Csender, arbitrul FIBA originar din Mediaș, a fluierat la finala mică a Final Four-ului Euroligii feminine, dintre Fenerbahce și USK Praga, încheiată cu scorul de 73-69 pentru formația turcă. Ea a făcut parte dintr-o brigadă de arbitrii completată de Dragan Neskovic din Serbia și Anne Panther din Germania.

Gazda Final Four-ului, Fenerbahce și-a asigurat ultima treaptă a podiumul Euroligii feminine grație prestațiilor Alexandriei Quigley care a terminat cu 22 de puncte, 3 pase decisive și o recuperare și a Jantelei Lavender care a adăugat 14 puncte și 2 pase decisive.

Final Four-ul Euroligii feminine din acest sezon a fost găzduit de Ulker Arena, o sală cu o capacitate de 13.000 de locuri. În finala mare a evenimentului s-a calificat Nadezhda și UMMC Ekaterinburg, două echipe din Rusia.

Andrada Csender este un arbitru familiarizat cu fazele finale din cupele europene la baschet feminin. Ea a condus partide din finala EuroCup atât în anul 2014 cât și în 2015. În vara lui 2013 Andrada Csender a oficiat și finala Campionatului European Divizia A.

Pe plan intern, Andrada Csender a condus 171 de partide, din sezonul 2009/2010 când și-a făcut debutul în Liga Națională de Baschet Feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!