Stiri

Andre Drummond, cel mai dominant jucător sub panou în prima lună a sezonului din NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.11.2015

Andre Drummond, pivotul lui Detroit Pistons, are un start absolut impresionant de sezon în NBA. După 15 partide jucate în actuala stagiune, pivotul din Motor City a înregistrat 14 double-doubles și și-a ajutat echipa să acumuleze un bilanț pozitiv înaintea Zilei Recunoștinței. Detroit Pistons ocupă poziția a 8-a în Conferința de Est cu 8 victorii și 7 înfrângeri.

La capitolul recuperări, Andre Drummond domină clar liga în acest moment. Pivotul în vârstă de doar 22 de ani are medii de 17.8 recuperări, conducând detașat clasamentul celor mai buni recuperatori, al cărui podium este completat de DeAndre Jordan cu 12.7 recuperări/meci și Kevin Love cu 11.8 recuperări/meci. Drummond și-a setat recordul stagoinal la 29 de recuperări, chiar în partida inaugurală a sezonului contra Indianei Pacers.

În 14 din cele 15 meciuri jucate până acum , Andre Drummond a terminat în double-double. Singurul meci în care nu a reușit această perfomanță a fost pe 21 noiembrie în fața lui Washington Wizards, când a terminat cu 8 puncte și 13 recuperări.

Per total în acest sezon, Andre Drummond are medii statistice de 18.1 puncte, 17.8 recuperări, 0.8 pase decisive, 1.7 intercepții, 1.6 capace și 2.4 posesii pierdute. Pivotul are procentaje de 53.5% de la 2 puncte și doar 43.5 de la linia de libere.

Următorul meci pentru Andre Drummond și Detroit Pistons este programat mâine noapte, 27 noiembrie, pe terenul Oklahomei City Thunder.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate