Stiri Cupa României Feminin

Andreea Huțanu: „Îmi doresc să readucem Cupa la Târgoviște”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.01.2014

CSM Târgoviște s-a calificat în Final Four-ul Cupei României după o dublă manșă disputată la Târgoviște în compania formației Olimpia Brașov. Dacă în primul meci, elevele lui Dan Fleșeriu au trecut clar de Olimpia cu 80-41, în manșa secundă, lucrurile au stat cu totul altfel, Târgoviște impunându-se greu, pe final, cu 77-75.

Andreea Huțanu, pivotul echipei CSM Târgoviște, a vorbit cu TotalBaschet despre cele 2 dispute din cadrul Cupei și ce așteptări are de la Final Four. 

Ce s-a întâmplat în manșa secundă, scorul fiind mult mai strâns decât în tur? 

Câștigand primul meci la o diferența mai mare, ne-am permis să ne relaxăm mai mult decât trebuia în cel de-al doilea meci. Nu am mai fost atât de concentrate, iar diferența de scor s-a văzut la final.

Cum caracterizezi această dublă cu Olimpia Brașov?

Aceste 2 meciuri împotriva Olimpiei au fost ca două antrenamente de pregătire pentru echipa noastră. Știam potențialul adversarelor, de aceea nu ne-am făcut mari probleme în privința scorului.

Crezi că aveți forța necesară pentru a câștiga Cupa României? 

Oricine poate câștiga această competiție. Eu una îmi doresc să readucem Cupa României acolo unde îi este locul, adică la Târgoviște. Am încredere ca o să reușin să câștigăm.

______

În cele 2 confruntări cu formația de sub Tâmpa, Andreea a contabilizat un total de 17 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 capace, 3 intercepții, 2 mingi pierdute și 24 de unități la eficiență, totul în 52:57 de minute petrecute pe parchet. 

*Foto: CSM Targoviste Fan Page

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!