Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Calenic, accidentare serioasă la meciul cu Timba

Eduard Popa

Eduard Popa
25.10.2017

andrei calenic accidentare poli iasi

Politehnica Iași a pierdut duelul cu Timba Timișoara, scor 77-65, și a ratat calificarea în Final Eight ul Cupei României. Din păcate, aceasta nu a fost singura pierdere pentru „armăsari”.

Tânărul Andrei Calenic a suferit o accidentare la mijlocul sfertului al treilea. După ce s-a prăbușit pe parchet, acesta a urlat de durere. Medicii au intervenit prompt și i-au bandajat genunchiul jucătorului, care mai apoi a fost scos pe un scaun cu rotile de pe teren. Deși imaginile arătau groaznic, din primele informații medicii de la Sala Constantin Jude susțin că baschetbalistul putea să își miște genunchiul.

În partida retur din primul tur al Cupei României, Calenic a stat pe parchet 11:15 minute și a strâns 1 punct, 2 recuperări și 2 intercepții. Calenic venise la Timișoara după ce reușise împotriva lui CSM CSU Oradea cea mai bună performanță din tânăra lui carieră, cu 10 puncte și 2 recuperări.

Vom veni cu noutăți când vom afla mai exact starea de sănătate a baschetbalistului împrumutat de Steaua la Iași.

*foto: Andreea Vlase   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!