Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Ciordaş nu a primit viză medicală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.08.2014

În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc luni dupămasă la primăria municipiului Oradea, conducerea clubului a anunţat faptul că Andrei Ciordaş se confruntă cu noi probleme medicale. Tânărul sportiv bihorean a fost diagnosticat cu o disfuncţionalitate respiratorie în urmă cu şase luni, iar astfel nu a mai făcut parte din lotul CSM în partea a doua a sezonului. Aceleaşi probleme îi dau bătăi de cap extremei în vârstă de 19 ani şi în această perioadă, el neprimind viză medicală. 

“Din lotul nostru, pentru o perioadă sperăm cât mai scurtă, nu va mai face parte Andrei Ciordaș. El nu a primit, cel puțin deocamdată, viza medicală. Noi ne-am pus mari speranțe în el și sperăm să fie apt cât de repede posibil. Îi urăm însănătoșire grabnică- a afirmat Cristian Achim.

Cu toate acestea, CSM Oradea va continua să-l sprijine pe Ciordaş în speranţa în care aceşta va trece peste problemele actuale şi se va alătura formaţiei bihorene. De asemenea, din aceleaşi considerente Andrei Ciordaş a ratat Campionatul European U20 masculin din această vară.

Datorită situaţiei actuale, gruparea de pe malul Crişului Repede a fost nevoită să completeze lotul cu un al 13-lea jucător. Cristian Achim a optat pentru Ştefan Varga, un sportiv născut în anul 1994 ce a evoluat sezonul trecut în CN U20 masculin alături de LPS CSŞ Oradea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    vrajeli
    "Noi ne-am pus mari sperante in el"....hai sa fim seriosi! In rest, multa sanatate Andrei!

    cu 9 ani în urmă (12.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!