Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Damian și Marius Ciotlăuș se îmbracă în continuare în alb-albastru

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.07.2015

Pentru sezonul competițional 2015/16 SCM Universitatea Craiova va miza în continuare și pe tinerii jucători Andrei Damian și Marius Ciotlăuș.

Ambii jucători au venit în 2013 la Craiova și au semnat atunci pentru 5 ani cu formația din Bănie. Ciotlăuș, 19 ani, a făcut parte din echipa națională de baschet U 20 a României care a participat la Campionatul European. Nu a evoluat decât în 6 meciuri în sezonul trecut al Ligii Naționale, dar a făcut legea sub panou în Liga 1 la echipa secundă a craiovenilor. Alături de Damian și Corneanu au făcut spectacol mai bine de o repriză în Liga Balcanică, când Craiova a spulberat pe albanezii de la Vllaznia.

Damian a sosit la Craiova de la Ploiești, tot în anul 2013 Nu a prins nici el prea multe minute în sezonul trecut, fiind pe teren doar în 7 partide pentru SCM Universitatea Craiova și a acumulat decât 16 minute și 11 secunde.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Info
    Voua nu va spune nimeni sa puneti masa musculara pe voi?

    cu 8 ani în urmă (22.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!