Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Damian: „Sper ca în meciul cu Farul, noi, jucătorii tineri să prindem mai multe minute”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
02.02.2014

Înainte confruntării dintre SCM U Craiova și echipa de la malul mării, Andrei Damian, extrema gazdelor  ne-a oferit o declarație prin care își exprimă speranța că acest meci reprezintă șansa de a demonstra că și tinerii jucători craioveni își merită locul în echipă. 

„Sper ca în meciul de duminică cu Farul, noi, jucătorii tineri să prindem mult mai multe minute decât în celelalte partide. Este șansa noastră de a demonstra că ne merităm locul în echipă și sper ca efortul pe care îl depunem la antrenamente să fie răsplătit în acest meci. Toată lumea se așteaptă la un adevărat spectacol, iar asta adaugă puțină presiune pe umerii noștri, dar sper ca la final să fim cu toții mulțumiți de rezultat și implicit de jocul echipei. Nu trebuie să-i tratam de sus pe adversarii noștri și trebuie să dăm 100% pe toată durată celor 40 minute. „

Andrei îl consideră ca cel mai periculos adversar pe pivotul celor de la Constanța, Senai Isleam, jucător revenit în lot în cursul lunii ianuarie. 

„Probabil că cel mai periculos jucător de la Farul este Senai Isleam prin experiența pe care a acumulat-o de-a lungul carierei ca jucător. Chiar dacă a avut o mică perioadă în care nu a mai practicat baschetul, cred că la ora actuală este principala lor armă.”

În meciul tur, câștigat de Craiova cu 37-98, Andrei Damian a stat pe parchet 26 de minute, timp în care a marcat 4 puncte și a reușit 7 recuperări

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!