Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Iliescu și Daniel Banciu continuă la CSM Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2019

Andrei Iliescu și Daniel Banciu continuă la CSM Mediaș

CSM Mediaș a anunțat primele mutări din această vară. Formația de pe Târnava l-a transferat pe Octavian Popa Calotă și a anunțat continuarea colaborării cu Andrei Iliescu și Daniel Banciu. De asemenea, Radu Vrâncean și-ar putea prelungi la rândul său înțelegerea cu clubul medieșean pentru sezonul 2019/2020.

Andrei Iliescu împărțit sezonul 2018/2019 între SCM U Craiova și CSM Mediaș. Jucătorul român în vârstă de 22 de ani a prins doar prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 5.6 puncte, 1.4 recuperări și 1.3 pase decisive pentru 4.1 la eficiență. În cariera lui, Andrei Iliescu a mai jucat pentru Dinamo București și Steaua București.

Daniel Banciu a petrecut tot sezonul trecut la CSM Mediaș a a adunat 25 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. El a totalizat 2.4 puncte și 1.4 pase decisive în aproape 10 minute pe meci. În vârstă de 21 de ani, Banciu este un jucător la BC CSU Sibiu, echipă pentru care a strâns 10 prezențe pe prima scenă a baschetului românesc.

Echipa de pe Târnava Mare este aproape de a-i prelungi contractul lui Radu Vrâncean, jucător care a jucat și în stagiunea precedentă la Mediaș.

CSM Mediaș va fi antrenată și în stagiunea 2019/2020 de Mihai Popa – antrenor principal și Dan Popa – antrenor secund.

foto: Istvan Bertalan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!