Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache: „Din păcate, am arătat două fețe diferite”

David Istrate

David Istrate
21.03.2019

Miercuri, 20 martie, în Sala Regimentului de Gardă din București a avut loc returul dintre CSA Steaua București și CSM CSU Oradea. În tur, bihorenii s-au impus la 20 de puncte, prin urmare, era puțin probabil ca elevii lui Ocokoljic să reușească să întoarcă rezultatul. Totuși, gazdele au fost aproape de a câștiga partida, pierzând returul la o diferență de 3 puncte, scor 60-63.

După acest meci, căpitanul Stelei, Andrei Mandache, a oferit o scurtă declarație în care a vorbit despre această dublă-manșă dar și despre următoarea perioadă.

Cu siguranță că o puteam obține chiar dacă calificarea era ea aproape imposibilă. Din păcate, am arătat două fețe diferite, să zic așa. Am început cu sfârșitul de la Oradea și am terminat cu începutul de la Oradea. Mă bucur că am reușit să arătăm că avem o valoare și că putem să ne luptăm și cu echipele din Top 6 de la egal. Sper să creștem pe zi ce trece pentru că acuma urmează o perioadă, zic eu, cea mai importantă perioadă din sezon pentru noi în care încercăm să ne calificăm în playoff. Până la urmă, ăsta este obiectivul, în ciuda tuturor problemelor pe care le-am avut în acest sezon.”

În acest moment, CSA Steaua București ocupă locul al treilea în Grupa Galbenă, cu 5 victorii și 2 înfrângeri. În fața formației din Capitală se află CSO Voluntari și CS Dinamo Știința București, ambele cu 6 victorii și o singură înfrângere. În ultimele trei etape ale sezonului regulat, Andrei Mandache & Co. vor juca împotriva lui CSM Mediaș, CSO Voluntari și CS Dinamo Știința București.

*foto: Facebook - CSA Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!