Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache a semnat cu CSA Steaua (surse)

Eduard Popa

Eduard Popa
06.08.2018

andrei mandache steaua

Andrei Mandache și-a găsit o nouă echipă, după ce s-a despărțit în această vară de CSM CSU Oradea. Căpitanul naționalei României a semnat cu CSA Steaua, confirmă mai multe surse din lumea baschetului românesc.

Andrei Mandache s-a despărțit de Oradea după trei sezoane și două titluri câștigate. Baschetbalistul a oferit o postare emoționantă pe contul personal de facebook, la despărțirea de bihoreni, în care admitea că i-ar fi plăcut să rămână la Oradea, dar nu i s-a propus acest lucru de către conducerea „leilor bihoreni”.

A fost o vară agitată și pentru vicecampioana României. Ionuț Georgescu a plecat din funcția de manager general, fiind înlocuit de fostul primar al orașului Târgoviște, Gabriel Boriga. Echipa are în acest moment numai doi jucători străini din formația de anul trecut, Marius Runkauskas și Dragan Zekovic, în timp ce antrenorul Jukka Toijala mai avea contract și pe sezonul 2018/2019. Asta în ciuda faptului că noua conducere ar fi vrut să o ia de la zero, afirmă sursele noastre.

De asemenea, „CSA Steaua” nu este o greșeală de typping. Potrivit surselor noastre, CSM București, condus de primărie prin intermediul fostei campioane olimpice Gabi Szabo și CSA Steaua, condus de Armată, sunt aproape sigur de o despărțire bruscă, urmând ca activitatea din LNBM să fie continuată de clubul roș-albastru. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu CSM București, dacă își va relua sau nu activitatea în cadrul competiției de baschet sau dacă va căuta o colaborare cu un alt club din liga națională.

În ceea ce privește CSA Steaua, formația va juca în FIBA Europe Cup. Rămâne să vedem ce alte mutări anunță în următoarele zile, dar și ce se va întâmpla cu Toijala, Runkauskas și Zekovic, „rămășițe” ale erei Georgescu la Steaua. Care, tot potrivit surselor noastre, nu va sta prea departe de parchet.

*foto: Roby Boros

14 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea cikosh :

    😁
    Se știa de o luna că la Steaua o să ajungă... Și tot de o luna se zvonește că Georgescu vine la Oradea... Că managerii iar sere președinte

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      Georgescu...
      Mai degraba ajunge la Sibiu. :)

      cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      :)
      Georgescu vine la noi

      cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Succes Andrei!
    @cikosh - sper sa nu se adevereasca zvonul cu Georgescu.....

    Asteptam sa vedem ce romani vor semna cu Oradea. Unul probabil va fi Lazar. Se aude ca ii vor prelungi si lui Tibarna contractul ceea ce din punctul meu de vedere ar fi o greseala sau poate are pretentii foarte scazute si e pastrat pt antrenamente ca si Gavrila.

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Georgescu
    Este un produs Asesoft. Nu cred ca si-l doreste cineva. Cat despre asocierea CSM - CSA, 2 cluburi in 1 ... cat de legala a fost poate ne spune cineva.

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    ...
    Era clar ca doar Steaua ar fi putut sa-l ia pe Mandache. Și a pus mana pe un jucător roman de baza, ceea ce le-a lipsit mult sezonul trecut.
    Altfel, bănuiesc ca s-a glumit aici cu Georgescu la Oradea sau Sibiu ... chiar nu-mi pot imagina care ar fi motivele pentru care unul din aceste cluburi l-ar dori

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    • tanaseb:

      Georgescu
      Va fi la Sibiu.

      cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Se stia de mult timp ca Mandache merge la Steaua.
    Sunt curios de transferurile viitoare ale oradenilor. Prevad un roman pe 4-5 si un naturalizat pe 3-4. Daca nu vor mai fi si alte surprize .....

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Buget mare la Oradea anul asta

      cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Ilie Andrei :

    Si totul a devenit oficial...
    http://prntscr.com/kf9ote

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ciorneschi :

    funny
    typping e o greseala de typing

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    CSA Steaua
    La ce bugete pot asigura cluburile departamentale, ma indoiesc ca noua echipa va repeta performanta de anul trecut. Ma tem ca va urma traseul lui Dinamo.

    cu 5 ani în urmă (06.08.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Nu
      În niciun caz, din moment ce îsi permit să-i ţină pe Mandache si Runkauskas.

      cu 5 ani în urmă (07.08.2018)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova sebi12 :

    ??
    la steaua in afara de virna si mandache ???mai ramane cineva ? ei cand se reunesc ,cam toate echipele cu pretentii s au reunit deja

    cu 5 ani în urmă (22.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!