Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache este noul căpitan al campioanei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.02.2017

Campioana României în exercițiu, CSM Oradea, a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că, Andrei Mandache este noul căpitan al echipei, asta după ce Rareș Pașca, fostul căpitan, s-a despărțit definitiv de gruparea roș-albastră. 

Astfel începând cu ziua de duminică, 19 februarie, conducătorul de joc al Oradiei și al naționalei României este noul căpitan al grupării bihorene. Andrei nu a lipsit niciun meci pentru Oradea în acest sezon din Liga Națională, având în cele 16 meciuri jucate medii de 9.3 puncte, 2.1 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.2 intercepții, 1.4 mingi pierdute și 8.8 la eficiență, totul în 24:39 minute jucate în medie pe parchet. 

De curând, CSM CSU Oradea a ratat trofeul Cupei României, după ce a fost eliminată în semifinale de BC Mureș. În două meciuri jucate în F8-ul Cupei României de la Sibiu, Andrei a totalizat 18 puncte marcate.

Baschetbalistul a mai evoluat în țară la echipe precum U-BT Cluj, Gaz Metan Mediaș, Steaua, Brașov sau Otopeni.  

Citiți și

CSM CSU Oradea se desparte de căpitanul Rareș Pașca

Foști componenți ai CSM CSU Oradea critică decizia clubului de a-i rezilia contractul lui Pașca

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!