Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache va lipsi cel puțin trei săptămâni de pe parchet

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.12.2016

CSM CSU Oradea mai pierde un jucător din rotația de bază. Andrei Mandache s-a accidentat din nou la mâna de aruncare și va sta departe de parchet cel puțin trei săptămâni. Internaționalul român s-a lovit în timpul meciului cu Phoenix Galați, pierdut de CSM CSU Oradea, cu scorul de 67-65.

După ce a efectuat efectuate câte investigații, Mandache a descoperit că a suferit o ruptură a unui os la degetul la care s-a operat și în cursul verii, iar primele estimări îl dau indisponibil cel puțin trei săptămâni.

Andrei Mandache este al 4-lea jucător de bază indisponibil din lotul lui Cristian Achim, după Sean Barnette, Titus Nicoară și Muhamed Pasalic.

Jucătorul român a făcut deplasarea în Turcia însă nu va evolua în fața lui Pinar Karsiyaka.

11 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    CSM
    Nu urmaresc comentariile de pe pagina de facebook a clubului dar in urma ultimelor comentarii privind administrarea dezastruoasa a acestuia am intrat. Mi-e jena de unele comentarii citite. De la aberatii gen Calota in locul lui Mirkovic sau aducerea lui Burlacu la cererea demisiei lui Sere si Achim. @andreicovici si @afganul - voi la astfel de suporteri va refereati cand cand vorbeati de critica constructiva. Achim si Sere au facut posibila castigarea titlului anul trecut cand putini ne dadeau sanse si au ajuns niste indivizi, pt ca nu-i pot numi suporteri, sa le ceara demisia pt ca am pierdut cu Galatiul, Clujul, Steaua si Sibiu? Au ajuns sa ameninte ca nu-si mai cumpara abonamente. Sincer dar eu chiar ii sfatuiesc sa o faca.
    Si anul trecut ne-a batut Clujul, Steaua, Craiova si chiar Timisoara. Si totusi am luat titlul.

    cu 7 ani în urmă (06.12.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Nu te alarma.Acei suporteri nu au treabă cu baschetul.Ce să-ți facă Burlacu la 39 ani?Stai liniștit că dacă Branko dă cu Pinar 18,20,25 pct nu mai zic nimic,daca cu Mureșu dă 5,6 pct imediat zic.Bun îl dai Achim afara pe cine vor să aducă pe Obradovic pe Ettore Messina?La victoria cu Saratov când ți-a tras Mirkovic si Pasalic de 3 oriunde erau buni,după nu erau.Nu-ți bate capu,cine știe întălege baschet face critică constructivă nu negativa.

      cu 7 ani în urmă (06.12.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      @soso69
      Stii bine ca nu la acei suporteri ma refeream. Desi chiar si aceia au dreptul sa se exprime, dar nu ei erau "subiectii" randurilor mele.

      cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Am mai zis la alt articol, voi la Oradea sunteţi nemulţumiţii care rămân fără dar. Pe cei care cer jucători i-aș pune să doneze la bugetul clubului sau, măcar atât, să umble cu jalba-n proţap pe la firme private să obţină sponsorizări ori la autorităţile locale să ceară să mărească suma acordată din bugetul municipal pentru baschet. După ce vor primi n refuzuri, precum cred că primește și managerul CSM, vor fi mai reţinuţi în cereri. E simplu să dai din clanţă, e greu să faci.

    cu 7 ani în urmă (06.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Sincer cred ca se refereau la Calota in locul lui Petrisor. Si din nou, aveti o viziune despre baschet foaaaarte ingusta cu privire la noii fani. Echipa asta va ajunge, daca continua asa, sa joace cu sala pe jumatate goala, cum era pana anul trecut 3 sferturi din sezon. Si atunci tot voi, cei care sunteti in sanul echipei, o sa va plangeti ca nu mai apreciaza lumea baschetul din calitate. Nici cu fani in plus nu e bine, nici fara ei nu, da nu i-ati educa, vorbiti cu ei de sus dupa ce voi stiti deja baschet pe paine, normal ca va injura. Mai multa umilinta, ca nici cu aplaudaci si postaci nu e bine in baschet.

    cu 7 ani în urmă (06.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @adrian.or
    Niciunul dintre cei de mai sus nu sunt din sanul echipei ci suporteri de baschet. Si tu critici echipa dar intr-un alt mod. Dar sa ceri la jumatatea primei faze, dupa ce ai jucat neasteptat de bine in Europa si esti pe locul 4 in campionat, demisia lui Sere si Achim e cu totul altceva. Eu nu zic ca sunt si astfel de suporteri in sala si isi aduc aportul la atmosfera, dar din pacate acestia isi aduc acest aport doar cand echipa castiga. Am vazut si eu in sala cativa care habar n-au de baschet dar striga la Achim si la jucatori cu indicatii si reprosuri de zici ca Obradovic i-a fost elev. Fin pacate nu ma astept ca sala sa fie mereu plina la Oradea. E greu sa mai realizam performanta de anul trecut pt ca in sport mai vorbesc si banii. De aceea mie nu imi e frica de posibilitatea pierderii unor suporteri "de rezultat" ci de faptul ca toate aceste "scandaluri" si reprosuri sa nu provoace vreun "cutremur" la echipa. Sere sau Acim daca maine decid sa plece pun pariu ca au minim 3 oferte financiare peste ce ofera Oradea. Iar fara ei jumatate din sponsori vor spune "pa". Si atunci sa vedem cat de plina di frumoasa va fi sala din Oradea.
    Repet nu am nimic impotriva unor critici sau nemultumiri, dar in limita bunului simt. Reprosuri de genul : l-ati dat afara pe Franklin - el a vrut sa se retraga (ulterior se pare ca s-a razgandit dar semnase Mirko); l-ati cedat pe Zupan - Zupan era cel mai bine platit jucator din echipa si vroia mai mult (merita mai mult ca Barnette?); vrem mau multi romani buni la echipa - avem 4 jucatori din lotul national (nu-i putem lua pe toti pt fiind putini sunt scumpi); etc.

    cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Is foarte curios de o chestie.Cine spui tu că poate oferi în România mai mult lu Achim decat Csm?Poate Cluj,poate.

      cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Achim
      Clujul si Steaua sigur. Daca Achim pleca anul trecut cum era la un moment dat situatia sigur il vedeai pe banca Stelei. Si s-ar mai gasi echipe care ar baga mana mai adanc in buzunar pt ca Achim stie sa construiasca echipe din jucatori disciplinati nu are nevoie de vedete platite foarte mult.

      cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Sincer da după ce am
      postat m-am gândit și la Steaua.Da sincer ca lor Steaua nu mi se pare mare brânză.Da îmi place Long mie personal,norocu lor au fost europa 0,fara accidentări.Csm cu lotu valid 100% orcând la orce oră ți bate pe Steaua.Sa nu uitam un antrenor bun zic eu Șapera n-a reușit mare lucru la Steaua,cu hn super lor zic eu.Mai stă Achim minim cât a stat până acuma la Csm fi liniștit.

      cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Cu Long si Runkauskas? Steaua are echipa, nu are altceva, ce are Oradea....acuma fiecare avantajele lui :)

      Eu as ramane calm, oricine ar fi jucat in locul vostru in competitia asta si mai ales numarul asta de meciuri, plus ca Oradea joaca un baschet rapid, cu multa intensitate, repet oricine ar fi avut un lot decimat. Acum cativa ani dupa castigarea campionatului Clujul a patit la fel...vb aia se accidentase si bravul Zoki la vremea aia. Oradea in mod normal prinde primele 6 si dupa aia cand se scapa niste griji multe se schimba. Orice ar fi a meritat participarea asta. Oradea a jucta baschet cu oricine, asta e frumos si important ca mai mult nu se poate deocamdata. Uneori e dureros cand te uiti la meciuri de astea sa vezi ca jucatorii romani is incapabili in duelurile 1-1, cand il vad si pe Tibarna sau pe Baciu, zei in anumite faze pe aici prin liga noastra si dupa aia cand ies intr-un meci european, sunt efectiv umiliti, cotropiti, distrusi de absolut orice pivot...si la anul cu astia defilam la eurobasket:)))

      cu 7 ani în urmă (08.12.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Este foarte sanatoasa atitudinea ta, dar multi fani care sunt implicati in fenomen de ani de zile nu sunt dispusi sa aiba rabdarea cu suporteri veniti de la "fotbal" sau de pe canapea cand vine vorba de educarea lor in baschet si implicarea in fenomen. Omul ala care vine la sala si urla indicatii, oricat s-ar face de rusine in fata salii, asa se descarca. Daca l-ar lua cineva deoparte si i-ar spune domnule, uitati ca nu e chiar asa, lasati profesionistii sa-si faca treaba, asta e un altfel de sport, sunt anumite limitari, eu cred ca 90% din ei ar intelege si ar avea mai multa rabdare cu echipa, si in ceea ce priveste criticile si indicatiile de pe margine. Dar atitudinea din online si atitudinea unor suporteri acolo, pe Facebook, nu aici, mi se pare foarte persiflanta, pe sistemul "nu stii baschet de 10 ani nu ai ce sa comentezi la infrangeri". Ba da, uite ca au, ca si oamenii aia au platit un abonament si se pot exprima fix cum vor ei in limitele decentei si bunului simt.

    cu 7 ani în urmă (07.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!