Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Santana: ‘’Îmi pare foarte rău pentru Slobodan Nikolic’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
25.02.2013

Extrema Farului, Angel Santana, crede că Farul Constanța a meritat victoria, acesta exprimându-și regretul față de situația lui Slobodan Nikolic la Energia.

Este o victorie foarte importantă, am jucat bine de la început și cred eu că am meritat victoria. Îmi pare foarte rău pentru Slobodan Nikolic, dar acesta este baschetul, mă bucur pentru noi deoarece cred că am muncit mult pentru acest succes.

Santana a avut o evuluție solidă în acest meci, acesta punând umărul la victoria trupei lui Costel Cernat. Acesta a terminat partida cu 9 puncte și un procentaj de 50% la două și la trei puncte, pentru un indice de 10 la eficiență.

Foto: BC Farul Constanța (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    ...
    Salut. Cred ca e ok sa mentionati si sursa fotografiei atata timp cat si munca celui care face articolul este apreciata cu creditul meritat. Multumim.

    cu 11 ani în urmă (25.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!