Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Santana: "Mergem la fiecare meci să îl câştigăm"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.10.2012

BC Farul Constanţa a ajuns la al patrulea insucces din Liga Naţională de baschet masculin după eşecul de la Giurgiu cu scorul de 71-87. La mijlocul acestei săptămâni, constănţenii se vor deplasa la Piteşti pentru partida contra câştigătoarei Cupei şi a SuperCupei României, BCM U Piteşti.

Angel Santana, extrema marinarilor a declarat pentru Total Baschet că echipa sa merge la fiecare meci pentru a-l câştiga. Constănţeanul precizează faptul că echipa este proaspăt promovată şi încearcă să construiască ceva fără a se grăbi.

"După 4 înfrângeri este normal ca jucătorii din echipă să fie puțin demotivați, dar în același timp suntem profesioniști și trebuie să trecem peste acest lucru și să continuăm cu munca noastră. Dacă vom proceda astfel, va fi bine. Nu este de uitat faptul că am început mai târziu pregătirea decât alte echipe și acum plătim pentru asta, dar sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine. Echipa din Pitești este o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și cu un antrenor care știe bine campionatul, însă noi, ca echipă, mergem la fiecare meci să îl câştigăm.

Obiectivul nostru este să rămânen în prima ligă. Suntem o echipă proaspăt promovată și încercăm să construim ceva fără a ne grăbi."

Miercuri (24.10) cu începere de la ora 18:00, BCM U Piteşti primeşte vizita echipei antrenate de Costel Cernat, într-o partidă ce ar fi trebuit să se desfăşoare în luna decembrie, întrucât face parte din etapa a 11-a a Ligii Naţioanle de baschet masculin, însă a fost devansată deoarece pe 4 decembrie piteştenii vor avea meci în Belgia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!