Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Santana: „Pe terenul nostru va fi altceva”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.04.2013

Angel Santana a vorbit pentru cititorii totalbaschet.ro despre primele două meciuri din play-out, dar şi despre următoarele jocuri de la Constanţa. În această serie, BCM U Piteşti conduce cu scorul de 2-0.

 În al doilea meci a fost puţin mai bine decât în primul. A fost greu să jucăm cu Piteşti. Ştim că Piteştiul este o ehipă foarte bună. Noi am jucat mai bine în al doilea joc decât în primul, dar nu s-a putut. Ne propunem ca la Constanţa să câştigăm ambele meciuri şi să ne întoarcem la Piteşti pentru meciul decisiv. Se poate întoarce scorul. Noi în campionat la Constanţa am bătut Piteştiul la 20 de puncte, în primul meci al acestei serii am pierdut pe final, iar în al doilea am cedat doar la 3 puncte. Pe terenul nostru va fi altceva.

Foto: Felix Cuceanu

 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!