Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Santana a avut 100% la aruncările din acțiune împotriva Timișoarei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.04.2013

Angel Santana a realizat cea mai bună prestație stagional. Extrema echipei Farul Constanța a reușit acest lucru la meciul pierdut cu BC Timișoara, scor 72-73, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale.

În 15 minute de joc, Santana a avut 4/4 la aruncările din spatele semicercului, 1/1 la două puncte și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. El a adăugat 3 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție cu o posesie pierdută pentru 19 la eficiență.

De notat că iberico-românul a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al echipei sale împotriva vicecampioanei. Pe de altă parte, Santana stabilește recorduri personale de puncte și eficiență, având procentaj de 100% la aruncările din acțiune.

Sportivul în vârstă de 36 ani are medii de 7.0 puncte, 4.0 recuperări, 1.7 pase decisive, 0.9 intercepții și 1.8 posesii pierdute pentru 6.4 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!