Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Santana nu va mai continua la Farul Constanţa

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
12.07.2013

 

Pentru Angel Santana sezonul 2012-2013 a fost al doilea sezon petrecut alături de Farul Constanţa, primul fiind în ediția 2004/05. Jucătorul în vârstă de 36 de ani a confirmat în exclusivitate pentru totalbaschet.ro, despărţirea de echipa constănţeană.

’Din sezonul viitor nu voi mai evolua pentru Farul Constanţa. M-am mutat în Bucureşti deoarece am început să muncesc aici, deocamdată nu m-am înţeles cu nici o echipă din Liga Naţională’ a declarat acesta pentru totalbaschet.ro.

De-a lungul sezonului 2012-2013 alături de Farul Constanţa, româno-spaniolul a evoluat în 28 de partide, înscriind în total 222 puncte, având medii de 7.9 puncte, 4.0 recuperări, pentru un indice de 5.3 în dreptul eficienţei. 

În afara perioadei petrecute la malul Mării Negre, Santana a mai evoluat în România pentru BCM U Piteşti, CSM Bucureşti, CS Otopeni şi CSU Ploieşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!