Stiri

Anita Meszaros va juca la Le Havre în sezonul viitor

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.05.2018

Anita Meszaros a semnat cu Al Aplemont Le Havre, din liga a 3-a franceză, NF1. Pivotul va fi începe al 7-lea sezon în Hexagon. În ultimele două stagiuni a jucat pentru ASA Sceaux Basket, formație pe care a ajutat-o să promoveze în al 3-lea eșalon anul trecut.

Jucătoarea de 29 de ani își continuă aventura în Franța. După aventurile de la Reims și Limoges, în eșalonul secund, Anita Meszaros a pus umărul la promovarea celor de la ASA Sceaux Basket în a treia divizie, în sezonul 2016-2017. A continuat în această stagiune și și-a ajut echipa să încheie pe locul 4 în grupa B din NF1.

Viitoarea sa echipă, Al Aplemont Le Havre a fost pe locul 7 în grupa B din NF 1 în acest sezon, după ce cu un an înainte a fost pe aceeași poziție în grupa A. În 2016, ALA a încheiat pe locul secund în grupa B din al treilea eșalon francez.

Anita Meszaros a jucat ultima dată în campionatul românesc în ediția 2011-2012. Atunci a ajuns până în finală cu CSM Satu Mare, după ce în stagiunea precedentă își trecea în palmares eventul și Liga Europei Centrale cu ICIM Univ. V. Goldiș Arad. De altfel, sătmăreanca a câștigat de trei ori titlul cu formația din Arad.

*foto: Supporter ASAS facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!