Stiri

Annemarie Godri-Părău: „Îmi pare rău că nu am câștigat meciul acesta pentru fanii noștri”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.12.2018

Campioana României și-a încheiat parcursul european din acest sezon cu o înfrângere în fața formației turce Orman Genclik. Scorul meciului de la Sepsi Arena a fost 50-69. Căpitanul de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Annemarie Godri-Părău, crede că adversarele nu au fost cu mult peste echipa sa, dar că diferența s-a făcut la apărare.

„Și mie îmi pare rău că nu am câștigat meciul acesta pentru fanii noștri. Acum tot ceea ce ne dorim este să uităm acest meci și să ne concentrăm pe următorul, în campionat. Aș vrea să felicit echipa adversă care s-a calificat mai departe, au fost mai bune. Nu pot să spun că au fost cu mult peste noi. Poate noi puteam să luptăm mai mult în apărare, acolo s-a făcut diferența, acolo s-a greșit mult”, a declarat Annemarie Godri-Părău la conferința de după meci.

Fundașul a fost în double-double la partida dintre ACS Sepsi SIC și Orman Genclik. Annemarie Godri-Părău a marcat 15 puncte, fiind coșghetera gazdelor. A mai avut 11 recuperări (1 ofensivă/10 defensive), 6 pase decisive, 4 greșeli personale, 2 mingi pierdute și o intercepție, pentru +22 indice al eficienței.

Căpitanul lui Sepsi are medii de 12,5 puncte în cele 6 partide din EuroCup, 5 recuperări și 5,2 pase decisive în 31.5 minute, cu 13,2 eficiență medie.

În urma acestui rezultat, ACS Sepsi SIC încheie cu un bilanț de o victorie și 5 înfrângeri această campanie europeană, fiind pe locul 4 în grupa D. Orman Genclik a avansat în faza eliminatorie după acest succes, terminând pe locul secund în grupă. Pentru campioana României urmează în 19 decembrie deplasarea de la Satu Mare, unde va întâlni vicecampioana.

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fanU :

    Esec usturator
    Euro Cup s-a dovedit o palarie prea mare pentru echipa noastra
    Diferenta de valoare este evidenta , cu o singura jucatoare cu adevarat valoroasa Ane Marie nu se poate sa obtinem mare lucru. Campionat slab , Sepsi va defila si va cistiga tot ce se poate cistiga in Romania. Incet ,incet baschetul feminin din Romania se scufunda si federatia nu face nimic. Lucrurile lasate in voia lor merg din rau in mai rau.

    cu 5 ani în urmă (14.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!