Stiri

Annemarie Godri-Părău: „Meciurile din campionatul României nu ne ajută foarte mult să ne pregătim de Eurocupă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.10.2018

Campioana României joacă joi, de la ora 19, la Sepsi Arena, meciul cu Mersin BSB, în etapa a doua din EuroCup Women. Cea mai experimentată jucătoare din lotul lui ACS Sepsi SIC, căpitanul Annemarie Godri-Părău, a vorbit despre diferența de nivel între campionatul românesc și cel al adversarelor din grupa D a EuroCup.

„Ne dorim foarte mult să facem un joc cât mai bun. Știm că o să jucăm împotriva unei echipe care provine dintr-un campionat foarte puternic. Nici nu putem să comparăm campionatul României cu cel al Turciei sau al Rusiei. Noi am jucat la Cluj meciul trecut. Meciurile din campionatul României nu ne ajută foarte mult să ne pregătim de Eurocupă. Este diferență de nivel, dar pregătim meciul foarte bine și ne dorim foarte mult să obținem un rezultat cât mai frumos. Nu vrem să dezamăgim pe nimeni, chiar ne dorim să jucăm cât mai bine. Știm că este diferență de buget, de campionat, de jucătoare. Și noi avem jucătoare foarte bune și sperăm să obținem un rezultat cât mai bun.

Noi nu suntem obișnuite cu nivelul acesta. Am și picat într-o grupă foarte grea deoarece am jucat în campionatul României unde nivelul este foarte slab și după aia jucăm în Eurocupă cu echipe foarte, foarte puternice, cu buget mult mai mare decât al nostru”, a declarat Annemarie Godri-Părău la conferința de presă care a prefațat meciul cu Mersin BSB.

Alb-verzile, cu un lot diferit, au avut anul trecut o grupă cu o echipă din Turcia, una din Polonia și una din Slovacia și au avansat de pe locul secund. În acest sezon două adversare sunt din Turcia și una din Rusia. ACS Sepsi SIC a cedat în prima etapă acasă cu WBC Enisey.

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Ups...
    Uite o descriere exacta a situatiei...Este adevarat! Faptul ca nu exista adversar pe masura nu ajuta cu nimic la progresul echipei.Cu o floare nu se face primavara...Felicitari Annemarie!Succes!Haide "U"!

    cu 5 ani în urmă (01.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!