Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău și-a prelungit înțelegerea cu ACS Sepsi SIC

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
09.08.2015

Foto: Crow Security

Annemarie Părău își continuă cariera alături de ACS Sepsi SIC. Sportiva originară din Timișoara și-a prelungit înțelegerea pentru încă un sezon competițional încă din luna iunie, fiind prima jucătoare acontată de gruparea vicecampioană.

Căpitanul formației pregătite de Zoran Mikes și-a trecut în palmares, în stagiunea 2014/2015, Cupa României și a fost foarte aprope să cucerească titlul. Sepsi a pierdut finala play-off-ului LNBF după ce a condus cu scorul de 2-0 la general împotriva celor de la CSM Târgoviște. De asemenea, Părău a fost căpitanul echipei naționale a României la Eurobasket 2015, competiție organizată de Ungaria și România în vara acestui an.

În stagiunea precedentă conducătorul de joc a avut medii statistice de 8.7 puncte, 3.4 recuperări, 5.2 pase decisive, 1.3 intercepții și un indice al eficienței de 11.6 unități în cele 35 de meciuri în care a fost pe parchet. Părău a fost cea mai bună pasatoare în sezonul regulat, reușind să distrbuie peste 150 de pase decisive în 26 de partide.

Am semnat pentru încă un an cu Sepsi  deoarece consider că nu mi-am terminat treaba sezonul trecut și aș dori foarte mult să câștig un titlu. Le mulțumesc fanilor pentru că au fost alături de noi, sunt extraordinari și sper din tot sufletul că vor fi la fel de înfocați și în acest sezon. - a afirmat Annemarie Părău într-un mesaj transmis suporterilor echipei din județul Covasna

Pe lângă Părău, conducerea ACS Sepsi SIC a mai bătut palma cu Andreea Pop, sportivă sosită de la CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!