Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: ,,Sper să începem seria victoriilor în meciul de duminică!”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
25.10.2014

Înaintea partidei CSM-U Oradea – CSU Sibiu, Ante Krapic, jucătorul echipei de pe malul Crişului Repede a fost de acord sa ofere o declaraţie în exclusivitate pentru cititorii Total Baschet .Acesta a fost unul dintre remarcaţii orădenilor din meciulu pierdut în faţa celor de la U-BT Cluj-Napoca. Croatul s-a arătat încrezător, discutând mai multe aspecte, făcâd următoarele afirmaţii:

,,Meciul pierdut împotriva celor de la U-BT Cluj-Napoca este de domeniul trecutului şi trebuie uitat. Cunoaştem foarte bine echipa din Sibiu deoarece am mai jucat de 2 ori împotriva lor in Cupa României in acest sezon. Sper că de aceasta dată sa jucăm mai bine decât în celelalte două meciuri.

Acest debut de sezon a fost unul îngreunat datorită accidentărilor apărute pe parcurs. Nu puteam să ne antrenăm la maximă capacitate, dar în ultima săptămână situaţia s-a îmbunătăţit şi sper că acum vom arăta mai mult în teren.

Sunt fericit aici la Oradea şi ştiu cu siguranţă că lucrurile vor deveni mai bune din momentul în care vom începe să câştigăm meciuri şi sper că acea zi să fie duminică!”

 Meciul va avea loc duminică, cu începere de la ora 17:30 în Sala Sporturilor Transilvania. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 3.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!