Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Miles, noul fundaș al Energiei Târgu-Jiu

Paul Olar

Paul Olar
05.07.2015

Energia Târgu-Jiu își construiește lotul pentru noul sezon. După ce i-au prelungit contractul lui Porter Troupe, oficialii gorjani au transferat în aceste zile și un fundaș. Este vorba de Anthony Miles, sportiv prezentat de către sportingorj.ro drept ultima achiziție a oltenilor.

Născut pe 15 decembrie 1989, Miles provine din New Orleans, statul Louisiana. El măsoară 1.85 m și activează pe postul de fundaș. Americanul a absolvit colegiul Lamar, pentru care a totalizat peste 1400 de puncte. Ulterior, Anthony și-a început cariera profesionistă, semnând cu olandezii de la Challenge Sports Rotterdam.

Totodată, conducătorul de joc a mai îmbrăcat maieul formațiilor BC Politekhnika-Halychyna (Ucraina),  respectiv Polpharma Starogard (Polonia). Evoluând la ultima echipă amintită, Anthony a încheiat sezonul regulat pe locul 15. În plus, sportivul de peste ocean a înregistrat 19.7 puncte pe meci, fiind al doilea marcator al întrecerii poloneze.

Miles devine, așadar, al șaselea nume nou din efectivul Energiei. Trupa lui Antonis Constantinides a ajuns la un numitor comun și cu Michael Kremen.

*Foto: www.beaumontenterprise.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!