Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „În meciul din Supercupă vom lupta de la egal la egal cu Asesoft”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.09.2014

Deţinătoarea Cupei României, Energia Târgu Jiu, debutează în noul sezon competiţional cu un duel de foc. Oltenii vor întâlni în Sala Dinamo din Bucureşti pe CSU Asesoft Ploieşti în Supercupa României. Antonis Constantinides, aflat în faţa primului meci oficial din postura de antrenor principal al Energiei, a prefaţat partida pe care elevii săi o vor juca în compania campionilor. 

„Am urmărit meciurile Asesoftului. Am găsit o soluție în acest sens, pentru că am primit meciurile pe care Asesoft le-a jucat în Serbia. Am văzut și meciul de prezentare împotriva lui Partizan, dar și meciul jucat de ploieșteni contra Craiovei. În meciul din Supercupă vom lupta de la egal la egal cu Asesoft. Suntem pregătiți să luptăm cu ei. Va fi un meci diferit față de cel din campionat, unde se pot folosi doar șase străini, în timp ce la Supercupă, Asesoft va juca cu opt străini. Când am primit propunerea ca Asesoft să joace cu opt străini am acceptat imediat. Pentru noi va fi un test foarte bun”, a afirmat tehnicianul cipriot pentru csenergia.ro.

În altă ordine de idei, Constantinides a vorbit pe larg şi despre cum au reacţionat elevii săi în perioada de pregătire. Conform, site-ului oficial al clubului gorjean,  antrenorul se declară mulțumit în mod special de modul în care se descurcă baschetbaliştii săi în compartimentul ofensiv. 

„În acest moment stăm bine în atac. În apărare trebuie să improvizăm, iar acesta este principalul nostru obiectiv. Trebuie să ne concentrăm pe recuperările defensive și pe tranziția defensivă. În fiecare zi urmărim meciurile pe care le-am jucat, pentru a vedea unde am greșit, în special cele de la turneul de la Tg-Mureș. În meciul următor din Supercupă și în cele două meciuri din Grecia vom încerca să corectăm aceste carențe și sper să fim 100% pregătiți pentru meciul cu Craiova. Sunt încrezător că echipa va arăta bine cu Craiova în primul meci din campionat. Pentru noi urmează o perioadă cu trei meciuri dificile, în care întâlnim trei adversari de Eurocup: Asesoft, în Supercupă, dar și cele două echipe din Grecia, în meciuri amicale, Panionios și Kifisia. Am urmărit să jucăm împotriva unor adversari puternici, așa cum a fost și turneul de la Târgu Jiu, exceptând echipa Feni Industries, dar și cel de la Tg Mureș, asta pentru a fi cât se poate de pregătiți pentru primul meci oficial, a concluzionat Antonis Constantinides. 

Confruntarea din Sala Dinamo din Capitală va fi transmisă în direct de postul DigiSport 3, începând cu ora 19:00. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!