Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Avem nevoie de timp pentru a pune la punct relațiile de joc"

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.09.2015

Energia Târgu Jiu a terminat doar pe locul 3 la Cupa Energia, competiție cara s-a disputat pe malul Jiului weekend-ul precedent. Antrenorul oltenilor, Antonis Constantinides, a făcut o analiză după turneul de la Târgu Jiu.

„Este o echipă nouă, cu jucători noi și avem nevoie de timp pentru a pune la punct relațiile de joc. La acest turneu am avut și multe momente pozitive, dar și multe aspecte negative în jocul nostru. Sunt lucruri normale pentru această perioadă de pregătire, dar până la primul meci oficial, cel cu BC Timișoara, vom face tot ce este posibil pentru a ne prezenta cât mai bine. Ceea ce s-a întâmplat în cele trei meciuri de pregătire de până acum, și în special în meciul cu BC Mureș, a fost reacția noastră din punct de vedere ofensiv, care ne-a făcut să pierdem acel meci, cu Tg-Mureș, care ar fi trebuit să fie meciul nostru dacă nu se întâmpla acest lucru. Nu uitați că avem trei jucători noi: Miles, Diggs și Radosavljevic care încearcă să înțeleagă filosofia noastră de joc și să se integreze cât mai bine în echipă. Nu mai vorbesc de Callistus, care a arătat însă că poate să facă diferența în echipă. Avem așteptări mari de la Diggs și Miles. Anthony a făcut un meci bun cu Oradea, pentru că începe să înțeleagă ce vrem noi de la el. Mai avem 5 meciuri amicale la dispoziție și vom încerca să ne pregătim cât mai bine. Contraatacul trebuie să fie o armă principală. Acum suntem un pic obosiți. Venim după perioada de pregătire fizică, dar am văzut că și Santa și Callistus ne pot da recuperări multe, defensive, iar în acest context putem declanșa contraatacuri de câte ori avem posibilitatea. Ceea ce m-a mulțumit cel mai mult a fost performanța jucătorilor români din echipa noastră și nu este o pură întâmplare că au fost și doi, chiar trei jucători români pe parchet. Avem nevoie de asta ca și echipă. Cu cât ne vor ajuta ei mai mult, cu atât șansele noastre de a termina cât mai sus vor crește. Un alt aspect care m-a mulțumit a fost că jucăm mai bine din punct de vedere ofensiv și defensiv decât o făceam anul trecut în aceași perioadă”, a declarat antrenorul gorjenilor, citat de csenergia.ro.

Următorul joc de verificare al celor de la Energia Tg. Jiu va avea loc miercuri, 2 septembrie, în compania echipei OKK Belgrad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!