Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: "Diferenţa a făcut-o apărarea"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.10.2014

Antonis

îEnergia Târgu-Jiu a învins pe BCM U Piteşti cu scorul de 83-60, într-un meci restant din etapa a 2-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Formaţia gorjeană ajunge astfel la un bilanţ de 2 victorii şi o înfrângere.

Iată ce a declarat Antonis Constantinides, tehnicianul elen al gorjenilor, la finalul partidei: 

În primul rând trebuie să spun faptul că am întâlnit o echipă foarte bună, însă noi astăzi am avut o dorinţă mai mare de victorie, am luptat pentru fiecare minge. Cred eu că diferenţa a făcut-o apărarea. Piteştiul este o echipă extrem de bună ofensiv, iar noi ştiam că dacă vom avea o apărare bună, şansele la victorie vor creşte. Succesul este unul foarte important, datorită faptului că a fost obţinut în deplasare. Cred eu că este o doză importantă de moral pentru meciurile grele care vor urma.

Energia nu va disputa partidă în etapa a 4-a, ce se va desfăşura la finalul acestei săptămâni.

2 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    coach
    Happy birthday coach! I knew that we have a good coach,I've seen we have a good center and finally, everybody has to admit,even those who enjoy our defeats,that we have a pretty good team. We are not the best but we are there,where the fans hoped to be. We must confirm the amazing game we had last night,one of the best Energia have ever played. Congratulations!

    cu 9 ani în urmă (24.10.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    antrenor
    La Multi Ani! Am stiut ca avem un antrenor bun,am vazut ca avem un centru bun si in sfarsit,oricine trebuie sa admita,chiar si cei care se bucura de infrangerile noastre,ca avem o echipa destul de buna. Nu suntem cei mai buni,dar suntem acolo unde fanii sperau sa fim. Trebuie sa confirmam acest meci extraordinar,unul din cele mai bune pe care Energia le-a facut. Felicitari!

    cu 9 ani în urmă (24.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!