Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: "Nu e o scuză că am avut doar două zile pentru a pregăti partida"

Dan Oancia

Dan Oancia
25.01.2015

Chiar dacă a ținut aproape pe aproape tot parcursul partidei, Energia Târgu Jiu a terminat pe "scut" deplasarea de ieri de pe Bega. "Leii" din Banat s-au dovedit mai buni ieri, reușind să câștige cu scorul de 96-75, ultimul sfert fiind decisiv înspre stabilirea căștigătoarei.   

”Felicitări Timișoarei, jucătorilor și staff-ului lor. Merită 100% victoria de azi. Au fost mai pasionați și energici decât noi. Au arătat mai mult decât noi, e inacceptabil pentru mine ca antrenor al echipei. Din nefericire am arătat că nu suntem pregătiți pentru un astfel de joc. Nu e o scuză că am avut doar două zile pentru a pregăti partida. Din noiembrie până acum am jucat și în Eurochallenge. Trebuie să vorbesc cu jucătorii despre ce s-a întâmplat. Ei au fost mai pregătiți pentru fiecare minge”, a declarat antrenorul Energiei, Constantinides, potrivit sport9.ro.

*Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!