Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Partida cu U Cluj este mai periculoasă decât un meci cu Mureș sau Pitești”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.10.2014

Baschetbaliștii de la CS Energia Târgu Jiu se află în fața unui meci facil în etapa a 5-a din Liga Națională, atunci când vor întâlni la Cluj-Napoca pe Universitatea. Totuși, Antonis Constantinides, antrenorul oltenilor, le atrage atența elevilor săi înaintea acestui joc din Ardeal. 

În acest moment singurul meci pe care-l avem în minte este meciul de la Cluj. Pentru mine, partida cu Universitatea este mai periculoasă decât un meci cu Mureș sau Pitești. Este foarte dificil să-i fac pe jucători să stea concentrați pentru un meci ca acesta. Meciul nu va fi ușor, însă noi trebuie să-l facem să fie ușor. I-am văzut pe cei de la U Cluj în multe meciuri în acest an și pot să vă spun că nu este așa de ușor să câștigi pe terenul lor. Spre exemplu cu Oradea, cu cinci minute înainte de final scorul era foarte strâns, în timp ce Steaua a reuşit să-i învingă cu greu abia în repriza a doua. Spun toate acestea pentru că vreau să le transmit jucătorilor să fie concentrați și serioși pentru a câștiga acest meci, la fel cum au fost cu Timișoara și cu Pitești. Nu putem merge la Cluj cu altă mentalitate pentru că ar însemna să ne supunem unui risc și am distruge ce am construit până acum”, a spus tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului Energia. 

Având două victorii consecutive cu Timișoara și Pitești, antrenorul Energiei se gândește și în acest moment la primul meci jucat în noul sezon din LNBM, eșecul de pe teren propriu cu SCM U Craiova. De asemenea, cipriotul a vorbit și despre problemele de sănătate ale lui Louis Darby.

Cu fiecare victorie pe care o obținem ne aducem aminte, cu tristețe, de ceea ce s-a întâmplat cu Craiova. Dacă nu aveam acel “accident” acum eram pe prima poziție. Dacă vom câștiga la Cluj ne menținem în vârful clasamentului. Sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat până în acest moment cu echipa. Dacă aș spune altceva, nu ar fi adevărat, pentru că echipa a jucat bine. Acum ne concentrăm și pe meciurile de EuroChallenge, care vor începe săptămâna viitoare, cu două meciuri pe săptămână. Trebuie să ne ajustăm la această situație. Avem și această mare problemă cu Louis Darby, care nu va evolua la Cluj și nici nu știm cu siguranță când va evolua”, a încheiat Antonis Constantinides. 

Meciul dintre Universitatea Cluj și CS Energia Târgu Jiu se joacă în Sala Sporturilor „Horia Demian” de sub Feleac, vineri, 31 octombrie, începând cu ora 20:30, imediat după duelul dintre U-BT Cluj și CSU Sibiu. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!