Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides despre meciul cu Pitești: „Unul extraordinar de greu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.10.2014

Energia Târgu Jiu se deplasează joi la Pitești pentru un duel restant din etapa a 2-a din LNBM cu formația BCM U din localitate. Antrenorul celor de la Târgu Jiu, cipriotul Antonis Constantinides, a vorbit la finalul meciului câștigat etapa trecută de echipa sa în fața Timișoarei și despre acest meci cu trupa din Trivale, spunând ce ar însemna un eventual succes pe terenul acestora. 

„Aşa cum le-am spus şi jucătorilor în vestiar nu prea avem mult timp să sărbătorim, pentru că joi avem un meci extraordinar de greu la Piteşti. Pentru mine, deplasările de la Ploieşti şi Piteşti sunt cele mai dificile, pentru că sunt probabil două dintre cele mai puternice echipe din campionat, dar din moment ce nu avem nimic de pierdut, vom merge acolo concentraţi şi pregătiţi pentru a câştiga. Dacă avem încredere în noi şi credem că putem obţine ceva acolo, atunci vom obţine. Este o şansă pentru noi să acoperim acea înfrângere cu Craiova”, a declarat tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului oltean. 

Încleștarea dintre Energia și Pitești va fi transmisă în direct de postul DigiSport, începând cu ora 18:00.

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!