Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antrenor străin la naționala masculină de seniori a României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.10.2017

Federația Română de Baschet se află în negocieri cu un antrenor străin pentru preluarea naționalei masculine de seniori a României. Forul de la București își dorește o schimbare pe banca naționalei în vederea priliminariilor pentru FIBA World Cup 2019. Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet, a purtat discuții cu mai mulți tehnicieni străini iar în urma Hotararile Comitetului Executiv al FRB din data de 12.10.2017 a primit undă verde să continue negocierile:

Avand in vedere procesul verbal al sedintei din data de 12.10.2017, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Baschet

HOTARASTE:

1.    Presedintele FR Baschet, dl Horia Paun, informeaza Comitetul Executiv ca, s-au purtat mai multe discutii cu mai multi antrenori straini pentru preluarea echipei nationale de seniori in vederea campaniei de calificare la FIBA World Cup 2019. Unul dintre acestia este interesat si presedintele FRB solicita acceptul Comitetului Executiv pentru a finaliza intelegerea. Se supune la vot si se voteaza in unanimitate continuarea discutiilor cu antrenorul respectiv.

România va juca în Grupa D de calificare pentru FIBA World Cup 2019, alături de Croația Italia și Olanda. Primele trei clasate din grupă merg mai departe, iar startul campaniei de calificare este programat pentru data de 24 noiembrie, când România va întâlni Italia la Torino.

Marcel Țenter este ultimul selecționer al României. Cu fostul conducător de joc la cârmă, „Vulturii” au fost aproape de calificarea la EuroBasket 2015 și au bifat prezența la EuroBasket 2017 în grupa găzduită la Cluj-Napoca.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Ca sa nu fie " dupa Tzenter, potopu' "
    e musai ca in CV-ul viitorului antrenor al nationalei de baschet masculin-seniori sa scrie si " Absolvent al Hogwarts " (Magna cum laude, daca se poate)

    Din ce-o lasat ultimul antrenor, sa faci bici si sa si pocneasca
    ( sau macar sa suiere, cat de cat) musai sa ai ceva veleitati de Astropuf

    cu 6 ani în urmă (13.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!