Stiri

Anunț TotalBaschet.ro - 10 iulie 2015

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.07.2015

Deoarece comunitatea baschetbalistică crește pe zi ce trece, iar evenimentele la care iau parte sportivi din România se înmulțesc și ele, redacția TotalBaschet.ro vine în ajutorul cititorilor săi în încercarea de a scurta poteca pe care o parcurge informația relevantă până la cititor. Dorim pe această cale să vă aducem la cunoștință lansarea unei noi funcționalități ce va fi operațională din această seară. 

Este vorba de un daily newsletter al site-ului nostru pe care îl vom transmite prin e-mail la finalul fiecărei zile. Mesajul conține, în ordine, cele mai populare, accesate și comentate știri din ziua în curs și este transmis zilnic între orele 22-23. 

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă abona la Newsletter-ul TotalBaschet este să completați formularul de mai jos:

Subscribe to TotalBaschet Newsletter

* indicates required

Pentru a accesa primele precedentele două newslettere accesați următoarele link-uri:

Newsletter 10.09.2015

Newsletter 09.09.2015

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    util
    Foarte util dar nu pierdeti din trafic? Citesc stirile rapid si daca nu e ceva interesant nu voi mai intra pe site! Asa oricum intram sa vad ce e nou...

    cu 8 ani în urmă (10.07.2015) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Baschet .ro :

    @tzontzolino
    Nu cred ca pierdem din trafic. Daca te uiti peste precedentele newsletter vei vedea ca informatia este prezentata foarte pe scurt. Tinta noastra nu sunt cititori fideli, iar ca si exemplu te putem mentiona pe tine, ci pe cei care poate au avut de munca/au fost plecati pe parcursul zilei si au uitat sa verifice site-ul. E ca un reminder :) Pana acum merge bine, avem 1500 de subscribers.

    cu 8 ani în urmă (11.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    e ok
    Mie mi.a placut cum sunau stirile asa pe scurt.eu tocmai citisem stirile de pe site si apoi am intrat pe mail..altfel as fi fost foarte curios.tineti.o tot asa....

    cu 8 ani în urmă (11.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate