Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Apar primele probleme la Universitatea Cluj-Napoca „O să ne adresăm Federației”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.07.2015

Liviu Alexa și Florin Covaciu au început un proiect de revigorare a secției de baschet feminin a Universității Cluj-Napoca. Cea mai titrată echipă românească din LNBF a reușit să atragă mai mulți sponsori cu renume, dar și să efectueze mai multe transferuri. Printre noutăți se regăsește și sportiva Gabriela Măgurean, componentă a lotului național U20 a României ce a participat la Campionatul European de la Podgorica - Muntenegru. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de vineri (24.07).

O zi mai târziu site-ul nostru a fost contactat de către conducerea clubului CSU Olimpia Brașov, fosta echipă a sportivei în vârstă de 20 de ani. Conform brașovenilor, Măgurean mai are contract cu formația de sub Tâmpa până în aprilie 2016. Oficialii echipei ce a închiat stagiunea 2014/2015 pe poziția a 5-a au mai adăugat că în acest caz se vor adresa Federației Române de Baschet.

Ieri a fost publicat un articol pe Total Baschet cu privire la noile transferuri făcute de echipa feminină de baschet U Cluj. Vă facem precizarea că jucătoarea Gabriela Măgurean este jucătoarea noastră până în aprilie 2016. Ea are un contract semnat în 2014 pe doi ani de zile. Dacă știrea dată de dumneavoastră este adevarată luni o să ne adresăm FRB.

Printre noutățile de la Universitatea Cluj-Napoca se mai numără și Flavia Ferenczi, sportivă ce a sosit de la CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!