Stiri

Arbitraj - Nițu și Csender au fluierat în Euroliga feminină

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.12.2012

Arbitrajul românesc a fost reprezentat cu brio și în această săptămână la nivel de cupe europene. Astfel, sibianca Fabiana Nițu, respectiv medieșeanca Andrada Csender au fost delegate să oficieze la jocuri din sezonul regulat al Euroligii feminine.

Nițu (foto, stânga) a fost prezentă la Bourges, unde formația locală a învins pe Spartak Moscova, scor 77-72. 
Catherine Joens a avut 26 puncte, iar Celine Dumerc a adăugat 21 puncte, 4 pase decisive și 3 intercepții pentru campioana Franței. În replică, Seimone Augustus a terminat cu 20 puncte, iar Isabelle Yacoubou a strâns 16 puncte și 7 recuperări pentru Spartak.

În schimb, Csender a condus meciul dintre Tarsus Adana și Rivas Ecopolis, încheiat cu scorul de 62-74.
În cadrul acestui meci Anna Cruz a avut 22 puncte, 9 recuperări, Aneika Henry a adăugat 17 puncte și 10 recuperări, iar Qeralt Casas a terminat cu 12 puncte și 7 intercepții pentru formația învingătoare. De cealaltă parte, Amaya Valdemoro a avut 21 puncte, 5 intercepții cu 7 posesii pierdute, iar DeliSha Milton Jones a terminat cu 16 puncte pentru Tarsus.

Foto: Viorel Carțiș 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!