Stiri

Arbitraj - Patru cavaleri ai fluierului din Români au oficiat, marți și miercuri, în cupele europene

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.11.2012

Patru cavaleri ai fluierului au oficiat în cursul zilelor de marți și miercuri în cupele europene. Ei au fluierat în EuroChallenge, Euroliga feminină, respectiv în EuroCup.

Marius Ciulin (foto) a arbitrat, la Samokov, meciul dintre Lukoil Academic și Gescrap Bilbao Basket. Scorul final a fost de 64-85. Lamont Hamilton a avut 19 puncte, 8 recuperări pentru învingători în această confruntare.

Fabiana Nițu și Laurențiu Grigoraș au condus meciuri din cadrul Euroligii feminine.

Sibianca Nițu a condus confruntarea dintre CCC Polkowice și Novi Zagreb, scor 77-66. Belinda Snell a avut 21 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții pentru formația câștigătoare.

În schimb, Grigoraș a condus meciul dintre BK Imos Brno și Rivas Ecopolis, încheiat cu scorul de 59-66. Anna Cruz a avut 21 de puncte pentru formația iberică.

În fine, Ciprian Stoica a fluierat în meciul dintre Tofas Bursa și Krka Novo Mesto. Meciul s-a terminat cu scorul de 82-79. Austin Nichols a avut 19 puncte și 8 recuperări pentru învingători.

4 comentarii la aceasta stire:
  • be fayr :

    Oare cand?
    Oare cand o sa fluiere arbitrii Romani in tara, asa cum o fac in strainatate? Cred ca merita deschis un subiect ca asta..de ce arbitrii Romani fluiera afara foarte bine si sunt apreciati, iar in Romania fluieara cu totul altfel iind huliti in general pe buna dreptate de toata lumea. Frumoase meciurile domnilor Ciulin si Stoica, le-am putut vedea pe net. Cel din Turcia sa terminat dupa o repriza de prelungiri.

    cu 11 ani în urmă (22.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe machiaveli :

    oare cand?
    cand nu vor mai fi platiti cu 30 de euro??

    cu 11 ani în urmă (22.11.2012) Raspunde
  • square one :

    Arbitri
    sunt uimit cum FIBA europa mai accepta arbitajele acestui grigoras ca daca ar fluiera ca in intern de mult il trimeteau la plimbare say poate ca el are interese in intern si mai si executa dispozitiile doamnei de fier .CIND il vezi cu acel mers de GAY si mutra incruntata te apuca mila de el saracu

    cu 11 ani în urmă (22.11.2012) Raspunde
  • square one :

    plata arbitrilor
    Aici nu este vrb de plata ci de mindria ta de om si nu de sluga umila caci asta esti cind te cobori la nivelul de sluga si ma refer la faptul ca multi se vind pt 2 arginti si de acolo acele comportamente ale antrenorilor si conducatorilor fata de pers lor cunosc asa de bine fenomenul arbitraj

    cu 11 ani în urmă (22.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!