Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arenă de 8.000 de locuri la Oradea?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.07.2014


Foto: ebihoreanul.ro

Cu ocazia vizitei la Oradea, pentru a înmâna trofeul câştigătoarei Campionatului European U18 feminin, Divizia B, Carmen Tocală a participat luni dimineaţă la o conferinţă de presă organizată ad-hoc. Alături de secretarul MTS au mai fost prezenţi Emilian Pavel, director în Minister, Claudiu Pop, prefectul de Bihor şi preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Printre temele atinse de cei trei patru oficiali s-a numărat şi Sala Polovalentă de 5.000 de locuri promisă în urmă cu câteva luni de către Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea. Conform spuselor fostei preşedinte FRB, Carmen Tocală, se pare că actualmente obiectivul guvernului este de a construi la Oradea o sală polivalentă de 8.000 de locuri. 

Este o promisiune a domnului prim-ministru Ponta şi al domnului viceprim-ministru Dragnea şi sunt convinsă că se va întâmpla, a afirmat secretarul de stat, fără a da însă termene şi fără a vorbi de sume ori măcar de amplasamentul vizat, conform site-ului ebihoreanul.ro

Extrem de inisistenţi, jurnaliştii prezenţi au dorit să afle mai multe informaţii cu privire la stadiul proiectului. Ioan Mang, preşedintele PSD a declarat, conform aceleiaşi surse, că acesta se va face "după ce avem pus la dispoziţie un teren. Sala Polivalentă este o chestiune la care lucrăm în acest moment. Primăria, din câte ştiu, s-a oferită să pună la dispoziţie un teren, dar poate şi Consiliul Judeţean să facă acest lucru, să vedem cine oferă un teren pentru construirea ei".

Reprezentanţii media au întrebat dacă Ministerul a cerut în scris un teren Consiliului Local sau Consiliului Judeţean. La această întrebare, Emilian Pavel a recunoscut că nu. În aceste condiţii, proectul noii săli polivalente de la Oradea pare a fi doar o promisiune cu puţine şanse de izbândă.

Vă reamintim că în luna septembrie a acestui an lucrările de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se vor finaliza, în sala de 7.070 de locuri urmând să evolueze formaţia U BT Cluj-Napoca.

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    bullshit
    cea mai mare minciuna...
    pontache incearca o lovitura si in oradea!
    pe pontachio nu-l mai crede nimeni...

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ce poti sa comentezi?
    Noi stim ca guvernul ne vrea prosti... dar sa ne si creada deja?! :D

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    unul si unul...
    am inteles ca in loc de scaune vor fi fotolii cu masaj.
    sala va fi dotata de asemenea cu sunet surround, video box de 20 m diagonala, cupola translucida din pexiglas heliomat si cel mai important sistem antifurt la arbitraj...

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Sa nu iasa cumva o arena de pe timp de vara cand e lumea in concediu, capacitatea(arenei) sa fie mai mare decat populatia activa a Oradiei. Mie mi se pare enorm 7000 in Cluj, apai 8000 in Oradea nu se umple decat daca joaca cu Debrecenu.

      cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      nu chiar
      La Oradea am asistat la meciuri de campionat in care au intrat peste 4000 de oameni, dintre care aproape 1000 in picioare! public este din plin, eu merg cu 1 ora inainte de fiecare meci sa prind locuri decente, asa ca, nu ar fi o problemp daca s-ar face, desi e un vis prea frumos! plus ca la Oradea vin frecvent loturile nationale de handbal si baschet, fete si baieti!!!

      cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Sa o faca dar sa o faca pentru ca este necesara si nu pentru a va mai prostii cu ceva in scopul obtinerii unor voturi! Eu sunt pentru sport si pentru promovarea lui asa ca nu o sa comentez niciodata ca se face undeva o sala noua! Ma deranjeaza motivul fals pentru care astia vor sa o faca!

      cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      O sala de 8000 cu 4-5000 de oameni in aia arata goala. Eu nu am indoieli ca la finala la Cluj se vor strange 5000, da 7000 nu cred in veci, asa ca la Oradea mai putin probabil...8000 nu vin pe stadion

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Gandirea trebuie sa fie in perspectiva si nu doar limitat la nevoile actuale! Daca in 10 ani ai nevoie de sala mare ce faci? o darami sa faci alta?

      cu 9 ani în urmă (30.07.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    paine si circ
    paine si circ a la pontachio!!!!

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    minciuni sfruntate!!!!!!!!!!
    minciuni electorale si doar atat!!! pacat ca unii isi bat joc de o tara intreaga, orice culoare politica ar avea!!!

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    mascarici
    si parveniti, de la stanga la dreapta imaginii....

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea grizzly :

    povesti
    Nu mai comentati utilitatea unei sali de 8000 de locuri; cu un manager serios sala poate deveni o importanta sursa de venituri ( nu va ganditi doar la competitiile interne....exista si alte competitii si alte feluri de spectacole - nu doar sportive). Din pacate cred ca este doar praf in ochi; motiv de discutii' nimic serios.

    cu 9 ani în urmă (31.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!