Stiri

Argyris Pedoulakis revine pe banca lui Panathinaikos

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.06.2019

Panathinaikos Atena l-a numit în funcția de antrenor principal pe Argyris Pedoulakis. Cele două părți au semnat un acord valabil pentru două sezoane. Pedoulakis vine de Peristeri, echipă cu care a ajuns până în semfinalele campionatuluidin Grecia.

Argyris Pedoulakis este un antrenor în vârstă de 55 de ani, care și-a petrecut aproape întreaga carieră în țara natală. El le-a antrenat pe Peristeri, Makedonikos, Panellinos, AGO Rhethymno, PAOK Salonic, AEK Atena și Panathinaikos. Pedoulakis a bifat o singură expriență în afara Greciei, în anul 2014, când a pregătit-o pe Unics Kazan.

Toate trofeele din cariera sa de antrenor, Pedoulakis le-a obținut pe banca lui Panathinaikos. În câștigat campionatul Greciei în 2013 și Cupa Greciei în două rânduri, 2013 și 2014. Pe lângă aceste trofee, Pedoulakis a mai avut sezoane de excepție cu Peristeri în Euroligă (2000/2001) și cu Makedonikos cu care a ajuns în finala EuroCup (2004/2005). Antrenorul născut la Atena a fost desemnat în trei rânduri cel mai bun antrenor al Greciei, în 2001, 2003 și 2013.

Argyris Pedoulakis îl substituie pe banca lui PAO pe Rick Pitino. Legendarul antrenor american a preferat să-și încheie aventura în Grecia după doar o jumătate de sezon. Sub comanda lui Rick Pitino, Panathinaikos a făcut dubla în acest sezon, cupă și campionat. În Euroligă, „verzii” au fost eliminați în playoff de Real Madrid.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!