Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Asesoft Ploiești duce scorul la 2-0 în finala cu BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.05.2015

CSU Asesoft Ploiești a făcut un nou pas spre un nou titlul de campioană a României. În meciul secund al finalei cu BC Mureș Târgu Mureș, prahovenii au câștigat pe teren propriu cu 81-67 (18-21, 27-20, 22-19, 14-7). 

M. Runkauskasu 20 de puncte, urmat de J. Flowers cu 18 și I. Zigeranovic 14 au fost cei mai buni jucători ai gazdelor în acest meci. Din lotul ardelenilor s-au evidențiat O. Barro cu 15 puncte și 13 recuperări, K. Dykes cu 15 puncte, F. Adamovic cu 12, respectiv G. Gajovic cu 10. 

Astfel, CSU Asesoft Ploiești duce scorul la 2-0 la general în finala mare și mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și apăra titlul de campioană. 

Vom reveni cu cronica detaliată a acestui meci!

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Prima sansa
    E clar ca acum exista o favorita certa. Nu ma asteptam dar dupa gafa de ieri (impardonabila la orice nivel) Ploiestiul e foarte aproape de castigarea unui nou titlu.
    Atmosfera in sala a fost senzationala! Felicitari publicului!

    cu 8 ani în urmă (19.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!