Stiri Acvile

Ashley Walker: „Cred că meritam să câștigăm. Am demonstrat că scorul din noiembrie a fost un accident”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.02.2018

România a pierdut cu 70-78 în deplasarea din Slovenia, cu formația care cu patru zile înainte a câștigat cu Franța. Acvilele au avut o evoluție mult mai bună față de meciul cu care au deschis campania de calificare, când au pierdut acasă la 21 de puncte cu ex-iugoslavele.

Ashley Walker a fost cea mai bună marcatoare și cea mai eficientă jucătoare a României la meciul de miercuri. A contribuit cu 21 de puncte, 7 recuperări și 8 intercepții, pentru 27 indice al eficienței în 36:09 minute.

„Sunt mândră de echipa mea și de coechipierele mele. Am jucat un baschet bun astăzi, am demonstrat că scorul din noiembrie a fost un accident. Cred că această echipă mai are nevoie de încă puțină maturitate în joc și mă bucur că antrenorul nostru a lucrat foarte mult și la acest aspect în această perioadă, pe lângă chestiunile tactice. Cred că meritam să câștigăm astăzi, dar ăsta e sportul", a declarat Ashley Walker după meci, citată de site-ul federației.

Jucătoarea naturalizată este cea mai bună marcatoare și cea mai bună recuperatoare a României în cele patru meciuri din calificări. Aceasta are medii de 16.5 puncte, 6.5 recuperări, 1.3 pase decisive și 3.3 intercepții. A jucat 30.4 minute, cu 17.8 eficiență medie.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!