Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ashley Walker a plecat de la Târgoviște înaintea meciului 3 al finalei

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.05.2013

Americanca Ashley Walker de la CSM Târgoviște a plecat de la echipă chiar înaintea meciului 3 al finalei Ligii Naționale de baschet feminine cu ICIM Arad. Aceasta a venit în iarnă la campioana României, dar nu a evoluat în Euroligă, staful tehnic optând să o folosească doar în meciurile din campionat.

În meciul 1 al finalei LNBF, Walker a avut un conflict cu atrenorul echipei, Florin Nini, la un time-out. Antrenorul târgoviștencele a infirmat zvonul pentru Total Baschet că aceasta ar fi plecat din cauza problemelor create între cei doi.

“Walker nu mai face parte din echipă pentru că ea a părăsit echipa. Nu a plecat din cauza problemelor întâmplate la acel time-out din meciul 1 la finalei, ci din cauza problemelor ei contractuale. Sunt lucruri care privesc managementul, eu cu jucătoarele pe care le am, cu acelea trebuie joc.”ne-a declarat Florin Nini

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!